2014-12-10 19:36:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A dolgokat a gyakorlati hasznosságuk szerint nézze

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Fontos, hogy ma szenteljen időt a felfrissülésre: a könnyű reggeli, némi torna a nyitott ablak mellett, egy kényelmes séta vagy egy kellemes fürdő – a csillagok mind erre biztatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold feszültséget kelt önben, ezért ön is nyomás alá helyez másokat. Még az is lehet, hogy túl sokat vár el a környezetétől. A diplomatikus hozzáállás most hasznosabb lenne, mint az elvek erőltetése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúrnak köszönhetően ma provokáció áldozata lehet, és ha úgy érzi, hogy sarokba szorították, vissza is fog vágni. Ez könnnyen hatalmi harcokhoz vezethet. A támadás „mellékhatásaként” felébredhet önben a becsvágy.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap tökéletes arra, hogy hosszútávú terveket készítsen. Képzelje el a jövőt, és már most lelje örömét abban, amit el szeretne érni. A Neptunusz még a szokásosnál is érzékenyebbé teszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold együtt áll a Jupiterrel az Oroszlán jegyében, ennek köszönhetően jól halad a munkájával, és úrrá lesz önön a gondoskodás vágya: a kollégáival, a családjával és a környezetében lakókkal is törődik egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az uralkodó bolygója sajnos nem támogatja a mai napra szóló terveit, a gondolatai és a figyelme a magánéletére irányulnak. Ha azon kapja magát, hogy a múltján mereng, próbálja azt a mostani helyzetével összefüggésben látni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold és a Jupiter a vágyak, a remények és az általunk választott kapcsolatok házában állnak. Ilyenkor fontossá válnak a barátok, tartózkodjon azonban a féltékenységtől és a kisajátító magatartástól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A fontosabb ügyekhez ma jobb, ha hozzá sem kezd, mert úgysem sikerül megoldást találni. Könnyen úgy érezheti, hogy csak lóg a levegőben, és amit elhatározott, az is „elsüllyed a homokban”. Ne izgassa fel magát apróságokon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne higgyen a szemfényvesztőknek! Mielőtt bármire reagálna, vagy bármilyen ügyletet kötne, mérlegeljen, és legyen nagyon kritikus. Kerülje a vitákat, és ne támadjon mindenkit, aki kritikát mond önről.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az Uránusz nem tágít a Kos 12. fokáról, és még mindig kapcsolódik a Plútóhoz, ami ingerlékennyé teszi önt. Az idegesség most nem kívánatos, enélkül ugyanis jó esélyei vannak rá, hogy a hivatásában kamatoztassa a tapasztalatait, és keresztül vigye az akaratát. Ne ígérjen többet, mint amennyit be tud tartani.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Fontos, hogy mindent mérlegeljen, és a dolgokat a gyakorlati hasznosságuk szerint nézze. Talán vontatottnak tűnik majd a mai nap, ám ehhez kell alkalmazkodnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold együtt áll az ön uralkodó bolygójával, a Jupiterrel. Nyugodtan kérjen tanácsot a barátaitól vagy a kollégáitól. Ha nem kapkodja el a dolgokat, kevesebb hibával, könnyebben haladhat előre. Este nagy meglepetés vár önre.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: